MALATYA VALİLİK MAKAMI TARAFINDAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA PROGRAMINA VAKFIMIZ OLARAK İŞTİRAK EDİLMİŞ VAKIF BİNAMIZ DEVASA TÜRK BAYRAKLARI İLE DONATILMIŞTIR
15 temmuz demokrasi ve anma günü programı olarak 14 temmuz 2024tarihinde malatya şehir mezarlığındaki şehitlerimizin mezarları ziyaret edilerek malatya valimiz,2.ordu kurmay başkanı,malatya büyükşehir belediye başkanımız Sami Er ve çok kalabalık halkımızın katılımıyla il müftümüz ramazan doru ve müftü yardımcıları tarafından Kuran-ı Kerim tilavet edilmiş, malatya avm parkta anı defterinin açılması,resim ve fotoğraf sergisi açılışı,kernek karagöz camisinde hatmi şerif okunmuştur. Bütün camilerde hatmi şerif okunarak başkanımız Hasan Meşeli bütün toplantılara vakfımız adına iştirak etmiştir.Vakıf binamız türk bayraklarıyla donatılmıştır.